Vannbåren varme

Vannbåren varme er varme som overføres gjennom oppvarmet vann. En av de vanligste måtene å utnytte vannbåren varme på er ved bruk av radiator – en veggopphengt ovn som er fylt med varmt vann. Uansett hvordan man velger å utnytte den vannbårne varmen, er løsningen økonomisk og miljøvennlig. I bygninger blir rør lagt inn i bygningskonstruksjonen, og deretter varmes vannet opp av en varmekilde for så å sirkulere i rørsystemet.

Tenk langsiktig når du skal bygge nytt eller foreta en større rehabilitering. Det er ingen tvil om at vannbåren varme er fremtidens varmeløsning også i Norge. I våre naboland er allerede denne løsningen svært utbredt.

Totalrehabilitering av bad/våtrom

Drømmen du om et nytt og moderne bad? Vi utfører rivning av gamle bad, flislegging, montering av toalett, dusj, servanter, badekar og skapinnretninger.

Det er veldig viktig at rehabilitering av bad blir fagmessig utført. Kombinasjonen av vann, fukt og elektroinstallasjoner, gjør at det blir stilt høye krav til utførelse. Denne typen utbedringer er derfor omfattet av en lang rekke lover, regler og forskrifter som huseier er pålagt å følge.

Radiatorer

Radiatorer plasseres på samme måte som panelovner under vinduer. De finnes i dag i en lang rekke varianter som gjør dem egnet for ulike miljøer og interiører. Radiatorer er mest vanlig i boligbygg og blokker, men kan også benyttes i eneboliger.

Sanitæranlegg

Lindtner VVS AS monterer sanitæranlegg i hus og bygninger.

Service og vedlikehold

Lindtner VVS AS utfører service og vedlikeholdsarbeid på varmepumper, rør og sanitæranlegg med mer. Lekk toalett, tett sluk og lignende problemer – vi fikser det!